18+

Jaar ervaring in de beautybranche12+

Jaar ervaring met alle huid types


10+

Jaar ervaring met alle krul types


100%

Hoogwaardige Non-Toxic Cosmetica

Schoonheidssalon Almere

ChiFame: schoonheidssalon Almere voor skin en curls

ChiFame is een schoonheidssalon Almere waar het allemaal draait om skin & curls. Zo kun je in ons organic beauty center terecht voor een huidbehandeling, ontharingsbehandeling, pedicure of om je wenkbrauwen te laten bijwerken. Wij werken met 100% non-toxic cosmetica en natuurlijke producten. Ons doel is om jou ontspannen én flawless weer de deur uit te laten lopen. Ben jij de trotse eigenaresse van een bos krullen? Dan kun je bij ons terecht voor verschillende treatments. Als krullenkapper zijn wij gespecialiseerd in verschillende kniptechnieken en kunnen we jouw haar natuurlijk ook verven, shapen, ontklitten, stylen of twisten.

Onze schoonheidssalon Almere poort is een serene plek

Onze schoonheidssalon Almere poort is een serene plek waar we jou graag in de watten leggen. Ons team is enthousiast, vriendelijk en ervaren. Zo hebben wij meer dan 18 jaar ervaring in de beautybranche. Daarnaast hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in groene en natuurlijke cosmetica. Niet alleen omdat dit beter is voor de planeet, maar ook omdat wij geloven dat jouw schoonheid beter tot zijn recht komt met pure producten. De producten die we in de salon gebruiken, kun je natuurlijk ook bij ons kopen. Zo creëer je thuis een luxueuze ChiFame sfeer. Merken waarmee wij werken zijn onder andere Innersense en Éminence. 

Maak een afspraak bij de schoonheidsspecialist Almere

Kunnen jouw skin en curls wel een beetje liefde gebruiken? Maak dan een afspraak bij onze schoonheidsspecialiste Almere. Je bereikt ons via de e-mail, telefoon of WhatsApp. Onze salon is gelegen op 5 minuten lopen vanaf het treinstation Almere poort en 2 minuten rijden vanaf de A6/A1. Je parkeert je auto bij ons voor de deur. Uiteraard kun je ons ook contacteren als je vragen hebt. Belangrijk: als je een curl treatment bij ons boekt vragen we je om van te voren een aantal voorbereidingen te treffen. Hierdoor kunnen we je snel en beter helpen. Kijk op onze website voor meer informatie!