18+

Jaar ervaring in de beautybranche12+

Jaar ervaring met alle huid types


10+

Jaar ervaring met alle krul types


100%

Hoogwaardige Non-Toxic Cosmetica

Schoonheidsbehandeling Almere

Heerlijke schoonheidsbehandeling Almere 

Bij ChiFame kun je terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling Almere. Of je nu toe bent aan een diepe reiniging, goede massage of vooral lekker wilt ontspannen: wij zorgen er voor dat jij de salon als herboren verlaat! Onze werkwijze hiervoor is net iets anders dan bij de meeste salons. Zo werken wij enkel met organische skincare, maken we gebruik van edelstenen tijdens de behandeling en is onze werkwijze holistisch. Dit klinkt misschien wat zweverig maar houdt eigenlijk vooral in dat wij (door middel van aanrakingen) de balans weer herstellen in jouw lijf. Het resultaat zul je direct én op de lange termijn merken!

Ontdek de schoonheidsbehandelingen Almere bij ChiFame

Ben je benieuwd welke schoonheidsbehandelingen Almere je allemaal kunt boeken bij ChiFame? Neem dan een kijkje op onze website. Hier lees je bijvoorbeeld meer over onze geliefde “Deep Tissue Touch”. Dit is een behandeling waarmee we door middel van een krachtige massage de balans van je huid weer herstellen en rimpeltjes te lijf gaan. De behandeling is ideaal voor de wat oudere huid of mensen die een onrustige huid hebben. Los bij te boeken zijn behandelingen zoals het epileren van de wenkbrauwen, het verven van de wenkbrauwen of een rijke ampul. 

Behandeling schoonheid Almere boeken

Een behandeling schoonheid Almere bij ChiFame boeken doe je door ons een e-mail te sturen of te bellen. Uiteraard kun je ook langskomen in onze salon om kennis met ons te maken en een afspraak te maken. Wij kunnen eventueel direct een huidcheck uitvoeren of inplannen. Tijdens deze korte check geven we je een vrijblijvend advies over de schoonheidsbehandeling en producten die we je aanraden. Tot slot ben je bij ons niet alleen van harte welkom voor een facial maar ook voor het epileren van je wenkbrauwen en gezichtsharen, een pedicure of een knipbeurt! Graag tot ziens bij ChiFame.