18+

Jaar ervaring in de beautybranche12+

Jaar ervaring met alle huid types


10+

Jaar ervaring met alle krul types


100%

Hoogwaardige Non-Toxic Cosmetica

Lifestyle salon Almere

ChiFame: lifestyle salon Almere

ChiFame is een lifestyle salon Almere waar jong en oud zich welkom voelt. Wat een lifestyle salon precies inhoudt? Dat is dat je bij ons terecht kunt voor een breed scala aan behandelingen én producten. Zo zijn wij een kapper en schoonheidsspecialiste in één. Wij werken hierbij met organic producten en op een holistische wijze. Hoewel dat misschien wat zweverig klinkt, is holistisch werken in de beautybranche eigenlijk juist heel logisch. Wij zien jou namelijk als één geheel, creëren balans en zorgen er voor dat jouw uiterlijk perfect past bij je mooie innerlijk.

Wat maakt ons anders dan andere lifestyle salons Almere?

Niet alleen onze werkwijze maakt ons anders dan andere lifestyle salons Almere. Ook onze ervaring en passie voor het vak maken ons uniek. Zo hebben wij 18 jaar ervaring in de beautybranche, ruime ervaring met verschillende huidtypen en zijn wij gespecialiseerd in krullen. mensen met alle krultypen (en met steil haar) zijn bij ons aan het juiste adres voor een nieuw kapsel. Tot slot werken wij enkel met 100% hoogwaardige non toxic cosmetica. Dit is beter voor de planeet én je huid en haar. Lees meer over de merken waarmee wij werken en die wij verkopen op onze website. 

Maak een afspraak in de salon lifestyle Almere

Wil je meer weten over onze salon lifestyle Almere? Kijk dan rond op onze website. Hier lees je meer over de behandelingen die wij uitvoeren en ons team. Als je een vraag hebt of direct een afspraak wilt maken kun je ons natuurlijk ook contacteren via de e-mail of telefoon. Uiteraard kun je ook langskomen in onze goed bereikbare salon in Almere als je graag een persoonlijk advies wilt of de producten wilt kopen. Tip: ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een beautyliefhebber? Geef dan een giftcard van onze beautysalon cadeau!