18+

Jaar ervaring in de beautybranche12+

Jaar ervaring met alle huid types


10+

Jaar ervaring met alle krul types


100%

Hoogwaardige Non-Toxic Cosmetica

Krullenkapper Almere

ChiFame: krullenkapper Almere

ChiFame is een krulllenkapper Almere die jouw krullen als geen ander begrijpt. Wij hebben namelijk al meer dan 10 jaar ervaring met verschillende soorten krullen. Wij nemen uitgebreid de tijd om jouw haar te shapen en te knippen. Hiervoor werken we met verschillende kniptechnieken, afhankelijk van jouw haar en wensen. Zo is de rezocut een bijzondere techniek waarbij we jouw krullen in cirkels knippen. Het resultaat zijn super volumineuze krullen! De Devacut is een techniek waarbij we jouw haar krul voor krul knippen. Hiermee creëren we een waterval effect of kunnen alleen de dode puntjes wegwerken (en de lengte zoveel mogelijk behouden).

Krullenkapper Amsterdam, Almere en omgeving

Bij onze krullenkapper Amsterdam, Almere en omgeving is iedereen welkom. Ook jonge krullenbollen zijn bij ons van harte welkom voor een knipbeurt. Kan jouw haar wel wat extra liefde en zorg gebruiken? Boek dan eventueel een extra hoofdmassage bij of kies voor een scalp scrub en voedend masker. Wij werken altijd met non-toxic cosmetica. Dit voorkomt dat je haar en hoofdhuid uitdrogen en is een stuk beter voor de planeet. Wil je meer weten over de cosmetica die wij gebruiken en verkopen? Neem dan een kijkje op de website of contacteer onze specialisten direct.

Maak een afspraak bij de krullenspecialist Almere

Wil je graag een afspraak maken bij de krullenspecialist Almere? Stuur ons dan een e-mail, bel ons of kom langs in de salon. Als je langskomt in Almere, zullen we je krullen direct bekijken en je een persoonlijk advies geven. Lees al onze tips voor een goede voorbereiding nog even na op de website. Door je goed voor te bereiden, kunnen wij ons werk beter doen én zul je meer genieten van de behandeling!