JAPANESE HEAD SPA

Onze Head Spa is een wellness-ervaring voor lichaam en geest. Een ritueel om de hoofdhuid, het haar en de geest te harmoniseren. 

Waarom kiezen voor chifame?

Wij behandelen alle haartypes: Europees/Wavy/Curly en Super Curly.

Onze Head Spa treatments worden voor ladies only in een private room uitgevoerd.

Een ritueel om de hoofdhuid, het haar en de geest te harmoniseren. 

Wat zeggen mensen over ons

Wat een fijne plek om jezelf eens lekker te laten verwennen! Lieve meiden die eerlijk advies geven, met je meedenken, doen wat ze zeggen en uitleg geven. Er word goed overlegt maar jouw wens staat centraal. Heerlijke verse thee en hoofdmassage bij het wassen. Wil je iemand die echt verstand heeft van alle type krullen en even zen worden is this the place to be. Leuke actie voor vaste klanten. Volgende afspraak is al gepland!

Sabrina Burkels

Ze nemen echt de tijd voor je en je voelt je net een prinses die in de watten wordt gelegd. Fijne salon met mooie producten en lieve medewerkers. Sowieso echt een aanrader voor alle mensen met krullen.

Marjolijn Handcock

Ik kom al een aantal jaren bij Felicity voor de Inner Harmony behandeling. De producten van Esse Skincare zijn heerlijk maar wat de behandeling tot een ultieme ervaring maakt is Felicity zelf. Haar massages zijn magisch ontspannend niet alleen voor het gezicht maar je hele 'zijn' zakt naar een diepe ontspanning, wat ik niet eerder tijdens een behandeling heb meegemaakt.

Set van den Hoorn

Wat kun je verwachten

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it.

boek direct je afspraak

Boek nu direct je afspraak in ons boekingssysteem VOL=VOL, dus wees er snel bij. Kies de gewenste datum en het teamlid en we zien je graag in onze salon.