18+

Jaar ervaring in de beautybranche12+

Jaar ervaring met alle huid types


10+

Jaar ervaring met alle krul types


100%

Hoogwaardige Non-Toxic Cosmetica

Huidpraktijk Almere

ChiFame: huidpraktijk Almere voor jong en oud

ChiFame is de huidpraktijk Almere waar jong én oud welkom is voor een effectieve en ontspannende huidbehandeling. Zo kunnen wij een jonge huid voorzien van een diepte reiniging. Ons doel zal zijn om de balans te herstellen en er voor te zorgen dat klachten zoals acne verminderen. Een rijpere huid zullen wij heerlijk in de watten leggen. Door middel van een “deep tissue touch” zullen we rimpeltjes en andere ouderdomsverschijnselen aanpakken. Gun jij jezelf vooral een momentje van rust? Dan kunnen we je een ontspannende massage geven of bijvoorbeeld je ogen wat rust geven tijdens een “powernap”.

Organische en eco-vriendelijke skincare Almere 

Bij ChiFame ben je tevens aan het goede adres voor skincare Almere. Wij zijn gespecialiseerd in organische en eco-vriendelijke huidverzorging. Door synthetische en andere schadelijke stoffen te vermijden zul je op de lange termijn namelijk merken dat je huid verbetert. Daarnaast zijn organische huidproducten beter voor het milieu. Merken die wij verkopen zijn Innersense Organic Beauty, Éminence Organic Beauty en Esse Organic Beauty. Lees op onze website meer over deze merken of contacteer onze specialisten direct als je een vraag hebt. Wij helpen je graag bij het vinden van de skincare die het beste bij jouw huid past.

Kom langs bij onze praktijk huid Almere

Wil je een afspraak maken met onze specialisten? Neem dan contact met ons op via de e-mail of telefoon. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze praktijk huid Almere. Hier voorzien we je graag van een huidcheck en persoonlijk advies. Onze skincare producten koop je in onze salon of bestel je snel en eenvoudig in onze webshop. Wil je niet alleen je huid maar ook je haar in de watten leggen? Ook dan ben je van harte welkom bij ChiFame. Ons team bestaat uit beauty-experts die jou op alle gebieden voorzien van een geweldige look én een goed gevoel.