18+

Jaar ervaring in de beautybranche12+

Jaar ervaring met alle huid types


10+

Jaar ervaring met alle krul types


100%

Hoogwaardige Non-Toxic Cosmetica

Hoofdhuidbehandeling

Bevorder de gezondheid van je hoofdhuid en haar met een hoofdhuidbehandeling

Tijdens je beautyroutine vergeet je waarschijnlijk niet om je lichaam en gezicht te scrubben, te reinigen en te verzorgen. Wat wel vaak vergeten wordt is om ook de hoofdhuid te verzorgen. En dat terwijl ook de hoofdhuid wordt blootgesteld aan diverse interne en externe factoren die een disbalans kunnen veroorzaken. Een hoofdhuidbehandeling is de ideale manier om de gezondheid van je hoofdhuid en haar te bevorderen. Waarom een gezonde hoofdhuid zo belangrijk is? Dat is omdat een disbalans op je hoofdhuid kan leiden tot allerlei problemen. Denk hierbij aan roos, haarverlies, overtollig tal en zwak en beschadigd haar.

Professionele hoofdhuidbehandeling Amsterdam

Bij Chifame kun je terecht voor een professionele hoofdhuidbehandeling Amsterdam. Wij bieden verschillende soorten behandelingen, afhankelijk van jouw wensen en eventuele klachten. De behandeling kan ook als kuur worden aangeboden als je last hebt van extreem haarverlies of andere klachten zoals roos of eczeem. Een kuur biedt een optimaal resultaat en zorgt er voor dat jouw probleem wordt opgelost. De behandelingen bestaan uit verschillende onderdelen waaronder een hoofdmassage, infrarood behandeling en het gebruik van kruidenmelanges. Hoe lang de behandeling precies duurt is afhankelijk van de dikte en de lengte van je haar. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Boek een hoofd spa Almere bij Chifame

Ben je enthousiast geworden? Lees dan verder op onze website en ontdek welke hoofdhuidbehandeling het beste bij jou past. Uiteraard kun je ook met ons bellen of e-mailen als je een vraag hebt of wilt weten welke behandeling je het beste kunt boeken. Heb je een keuze gemaakt? Boek een hoofd spa Almere dan direct telefonisch of via de website. Tot slot kun je bij Chifame terecht voor nog veel meer fijne behandelingen en producten die een gezonde hoofdhuid en haren bevorderen. Ontdek ons aanbod op je gemak. Graag tot ziens bij Chifame!