18+

Jaar ervaring in de beautybranche12+

Jaar ervaring met alle huid types


10+

Jaar ervaring met alle krul types


100%

Hoogwaardige Non-Toxic Cosmetica

Gezichtsbehandeling Almere

Ontspannende en super effectieve gezichtsbehandeling Almere 

Bij ChiFame kun je terecht voor een ontspannende en super effectieve gezichtsbehandeling Almere. Tijdens onze behandelingen werken we met biologische en probiotische huidproducten die jouw huid binnen aanzienbaren tijd zullen verbeteren. Daarnaast werken wij op holistische wijze. Dit houdt – kort samengevat – in dat wij gebruik maken van de kracht van aanraking. Door gebruik te maken van energetische vibraties en edelstenen herstellen wij de balans. Tot slot zijn onze behandelingen natuurlijk gewoon lekker to the point. Wij reinigen je huid, kunnen je wenkbrauwen ontharen en zorgen er voor dat jij stralend en ontspannen de salon verlaat.

Gezichtsbehandelingen Almere boeken

In onze salon kun je diverse gezichtsbehandelingen Almere boeken. Welke behandeling het meest geschikt voor jou is, is afhankelijk van jouw huid en wensen. Kom gerust langs in onze salon als je een gratis huidcheck wilt. Tijdens deze check geven we je een persoonlijk advies en kunnen we direct een afspraak voor een gezichtsbehandeling in plannen. Uiteraard kun je ook op onze website meer lezen over de facials die wij aanbieden. Zo heb je misschien interesse in een “deep tissue touch” waarbij je tevens een krachtige massage ondergaat. Een andere optie is de “power nap”, oftewel een behandeling die perfect is als je je vermoeide ogen wat rust gunt.

Gezichtsverzorging Almere kopen bij ChiFame

Wil jij dat ChiFame gevoel ook thuis ervaren? Ontdek dan de organische gezichtsverzorging die je in onze salon of webshop kunt kopen. Wij werken met luxueuze en exclusieve merken zoals Innersense Organic Beauty, Esse Probiotic Skincare en Éminence Organic Skincare. Al onze gezichtsverzorging Almere is vrij van synthetische en schadelijke stoffen die jouw huidbarrière op de lange termijn zullen beschadigen. Wil je meer informatie? Kom dan langs in onze salon of contacteer onze specialisten. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail en helpen je graag bij het vinden van de perfecte skincare voor jouw huid!