18+

Jaar ervaring in de beautybranche12+

Jaar ervaring met alle huid types


10+

Jaar ervaring met alle krul types


100%

Hoogwaardige Non-Toxic Cosmetica

Devacut

Dry cut technieken: Devacut en Rezo cut

Bij ChiFame uit Almere zijn we gespecialiseerd in krullen. Wij nemen graag alle krultypen – bij jong én oud - onder handen. Door onze ruime ervaring en passie voor het vak zorgen wij er voor dat jij altijd met een geweldig kapsel de salon verlaat. Voor een optimaal resultaat maken we gebruik van twee dry cut technieken. De Rezo cut (waarbij we je haar in cirkels knippen) en de Devacut. De Devacut houdt in dat we je haar krul voor krul knippen. Hierdoor kunnen we een mooi waterval effect creëren (oftewel de waterfallcut) of er voor zorgen dat je de lengte optimaal kunt behouden (dusting). 

Devacut Almere bij ChiFame boeken

Een Devacut Almere bij ChiFame boeken doe je door ons telefonisch of per e-mail te contacteren. Voordat we je haar knippen, zullen we altijd een haaranalyse uitvoeren. Dit doen we zodat we je kunnen adviseren én een perfect resultaat kunnen creëren. Uiteraard luisteren we graag naar jouw wensen wat betreft lengte en volume. Om het optimale uit de behandeling te halen vragen we je om van te voren je haar te ontklitten. Mocht je veel of lang haar hebben, dan is het soms nodig om wat extra tijd bij te boeken. Zo weet je zeker dat wij voldoende tijd en aandacht voor jouw haar hebben.

Meer weten over de Devacut Amsterdam?

Wil je meer weten over de Devacut Amsterdam bij ChiFame? Kijk dan rustig rond op de website of neem contact met ons op. Online lees je wat de behandeling precies inhoudt, kun je kennis maken met ons team en meer te weten komen over de andere behandelingen die wij jou aanbieden. Zo ben je bij ChiFame tevens welkom voor een facial, het epileren van je wenkbrauwen en gezichtshaartjes en een pedicure. Tot slot verkopen wij (online en in de salon) 100% hoogwaardige non-toxic cosmetica. Met deze cosmetica weet je zeker dat je haar en huid zullen verbeteren én dat jij je steentje bijdraagt aan een mooiere wereld.