18+

Jaar ervaring in de beautybranche12+

Jaar ervaring met alle huid types


10+

Jaar ervaring met alle krul types


100%

Hoogwaardige Non-Toxic Cosmetica

Beautysalon Almere

Beautysalon Almere waar het draait om pure schoonheid

ChiFame is een beautysalon in Almere waar het allemaal draait om pure schoonheid. Wij maken daarom gebruik van natuurlijke en 100% hoogwaardige non-toxic cosmetica. Daarnaast verzorgen wij jouw skin en curls én zorgen we er voor dat ook jij volledig in de watten wordt gelegd. Onze beautysalon verlaat je gegarandeerd met een glowy skin, shiny curls en een ontspannen gevoel. Merken die je in onze salon en webshop vindt zijn onder andere Éminence, Innersense en Esse Probiotic Skincare. Tip: op zoek naar een leuk cadeautje? Je koopt bij ons een giftcard die je kunt besteden aan een skin of curl treatment of aan onze biologische beautyproducten.

Wat maakt ChiFame anders dan de meeste beautysalons Almere?

Wat ChiFame anders maakt dan de meeste beautysalons Almere? Dat is ongetwijfeld onze passie voor alles wat met beauty te maken heeft. Kom bijvoorbeeld langs voor een fijne facial, ontharingsbehandeling (sugaring), om je wenkbrauwen te laten shapen of voor een pedicure. Daarnaast zijn wij een gespecialiseerde krullenkapper. Dit houdt in dat wij verschillende technieken beheersen om jouw krullen perfect te knippen, shapen en stylen. Check onze website voor meer informatie over onze methodes en tarieven. Ook vind je online handige tips voor de afspraak. Zo verwachten we dat je je haar zelf ontklit (of een ontklit-behandeling bijboekt) en dat je haar vrij is van vette stylingsproducten.

Kom langs bij de beautyspecialist Almere

Wil jij een skin of curl treatment boeken bij ChiFame: dé beautyspecialist in Almere en omgeving? Stuur ons dan een e-mail, bel ons of contacteer ons via de WhatsApp. Online vind je al onze contactgegevens en andere praktische informatie zoals ons adres. Zo bevindt onze salon zich vlakbij het treinstation Almere-poort en op een paar minuten rijden afstand van de A6/A1.Parkeren voor de deur is gratis. Natuurlijk kun je ons ook vrijblijvend benaderen als je een vraag hebt. Vergeet tot slot niet om een kijkje te nemen in onze webshop als je de natuurlijke producten van ChiFame ook thuis wilt gebruiken!